Deze schilderijen zijn geschilderd op acryl papier en zijn kleurrijk en fantasievol.

uit 1993 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

wilde bloem

2017

Deze wilde bloem, waar ik de naam niet eens van ken staat zomaar buiten tussen het onkruid. Hij is prachtig en de pluisjes die er om heen hangen heb ik er bij geschilderd.

Bloesem

2016

Dit schilderijtje laat de takken van een boom zien in het begin van de lente. De bloesem begint goed te groeien en de kleuren zijn een beetje rose-bruin.

Dorpje in de sneeuw

2016

Dit acryl schilderij op papier stelt een dorp voor in de sneeuw. De kleuren zijn een beetje oranje/bruin met zwart en grijs.

Hortensia

2016

Deze hortensia stak boven een schutting uit en door de bruine bloemen vond ik het meteen mooi ondanks dat de bloemen eigenlijk uitgebloeid waren.

Onkruid op papier

2016

Dit onkruid zag ik staan bij ons op de geluidswal. De witte pluizen vond ik een uitdaging om na te schilderen en de opening van het hek vond ik mooi afsteken tegen het bruin en wit.

zomerbos met stippen en strepen

2015

Dit schilderijtje is geschilderd met veel stippen en strepen,  overlopend in een andere kleur om zo licht en schaduw aan te geven.

orchidee

2011

Deze orchidee had ik op de vensterbank staan. Omdat hij zo mooi was heb ik hem nageschilderd met acrylverf. Hij is  niet ingelijsd.

gebouwen in rood,geel en bruin

2010

Dit kleine schilderijtje stelt een gebouwengroep voor. Het is voornamelijk geschilderd in rood,geel en bruin. De houten lijst is ook rood geschilderd.

sprookjesbos

2010

Dit schilderijtje op papier stelt een zonnig bos voor met allerlei kleuren en niet alleen bruin en groen. Er zit een goudkleurige lijst om.

landschap in blauw

2009

Ik heb dit landschap voornamelijk in blauw geschilderd met een ondergaande zon erbij.

land der dromen

1993

Dit schilderijtje is een landschap met een kasteeltje erin. Veel kleur en zwarte omlijningen maken het geheel een beetje dromerig en sprookjesachtig.